Coaching

 • BEWEEG elke dag. Ga regelmatig buiten sporten, da's dubbel zo gezond!

Als je vermoed dat je hormonen uit balans zijn, dan kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan met de hormoonfactor-aanpak. Maar meestal blijkt het toch wat complexer te zijn en lukt het je niet om alle belangrijke stappen te zetten. Hierdoor vallen de resultaten tegen en verval je al snel weer in je oude leefpatroon. Zonde…

Plan B

Ik help je graag verder door goed in kaart te brengen welke hormonen uit balans zijn, middels een hormoonanalyse. De uitkomsten bepalen immers welke zaken je het beste kan aanpakken om je hormoonbalans te herstellen. Afhankelijk van je situatie ga je zelf met de adviezen aan de slag of kies je toch liever voor een coachingstraject.

Jouw plan B maak je trouwens zelf,  want jij bent en blijft de baas over je eigen gezondheid. Ik help je bij het helder verwoorden van je doelen en bij de vertaling naar de praktijk. We bespreken hoe je duurzame veranderingen kunt maken in je eet- en beweegpatroon en wat je kunt doen als de verandering toch moeilijker was dan je dacht. Terugvallen in oude gewoontes is namelijk een grote valkuil! Daarnaast besteden we aandacht aan de balans tussen hoeveelheid stress in jouw leven én de ontspanning die je neemt.

Hieronder lees je hoe ik jou van dienst kan zijn:


Hormoonanalyse

– ontdek welke hormonen uit balans zijn –

 • Een uitgebreide analyse aan de hand van een klachten/symptomenlijst en een goed gesprek. (Duur:  ca 1,5 u)
 • Tijdens het gesprek krijg je kort en krachtig advies o.h.g.v. voeding, beweging en stressreductie en maken we samen een stappenplan.
 • Na afloop van het gesprek krijg je het volledige advies gemaild, zodat je het nog rustig kunt nalezen.
 • Je ontvangt een video-uitleg over de praktische kanten van het hormoonfactor-dieet. Zo kun je direct aan de slag om je voeding aan te passen.
 • Na 1 maand volgt er een evaluatiemoment per e-mail om jouw vragen te beantwoorden.
 • Wil je naderhand toch graag verdere begeleiding? Dan kan je altijd een vervolgconsult boeken waarbij we bespreken hoe je de adviezen kunt integreren in jouw leven. Een vervolgconsult duurt 45/60 minuten en kost € 60,-
 • Wil je naderhand toch een coachingstraject “100 dagen goed bezig”. Dat kan, de kosten van de hormoonanalyse worden dan in mindering gebracht op het coachingstraject.

Deze uitgebreide hormoonanalyse & advies kost maar € 125,-

Begeleiding is mogelijk aan jouw keukentafel (als je in Goirle of Tilburg-Zuid woont) of aan mijn keukentafel in Goirle. Uiteraard is het ook mogelijk om te skypen. 


Coachingstraject “100 dagen GOED BEZIG”

– ga 100 dagen lang aan de slag met gezonder leven –

 • een uitgebreide hormoonanalyse (zie hierboven) t.w.v. € 125,-
 • twee consulten (in te plannen rond dag 30 en 75 van het traject)  t.w.v. 2 * € 60,-
 • supermarktsafari (zie hieronder) met 1 introducé (neem dus je partner of beste vriend(in) mee!) OF ontspanningsmassage aan huis t.w.v.  € 60,-
 • een video-cursus over gezond leven volgens de hormoonfactor t.w.v. € 175,-
 • een boek van Ralph Moorman naar keuze (De Hormoonfactor, De Boodschappencoach, Hans Halveert, Het Hormoonbalansdieet-receptenboek of Hormoonbalans voor Vrouwen) t.w.v. +/- € 20,-
 • Tussentijdse inspiratiemails (op dag 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80. 90, 100)
 • Op dag 7 hebben we per email contact om de eerste vragen over de praktische uitvoering te bespreken. Zo kun je snel bijstellen en meteen aan de slag met de gegeven adviezen n.a.v. de hormoonanalyse.
 • Op dag 100 is er nog een evaluatiemoment per email, waarbij je al je vragen kunt stellen, zodat je de 100(0) dagen daarná ook nog goed bezig bent

Dit exclusieve “100 dagen goed bezig” traject kost geen € 500,- maar slechts € 350,-

Begeleiding is mogelijk aan jouw keukentafel (als je in Goirle of Tilburg woont) of aan mijn keukentafel in Goirle. Uiteraard is het ook mogelijk om te skypen. 


Supermarktsafari

 – ontdek hoe jij in je eigen supermarkt  gezond kunt shoppen –
de-boodschappencoach-boek

Ben je ook zo benieuwd waar je nu eigenlijk op moet letten als je voornamelijk in de supermarkt je eten koopt? Welke producten kun je beter links laten liggen en welke kun je volop inkopen? Hoe lees je eigenlijk een etiket? En wat zijn E-nummers? Wat is het verschil tussen biologisch en niet-biologisch eten? Kortom leer hoe je zo gezond en goedkoop mogelijk inkopen doen!

Voor € 60,- ben ik jouw persoonlijke reisgids tijdens een heuse supermarktsafari

De supermarktsafari duurt ongeveer 1 uur en wordt georganiseerd bij een supermarkt in Goirle/Tilburg.


Ontspanningsmassage

– ervaar wat diepe ontspanning met je doet –

Ben je een stress-kip en vind je het moeilijk om te ontspannen ? Of ben je simpelweg niet zo’n fan van stilzitten, ademen en mediteren? Geeft niet hoor! Er zijn meerdere manieren waarop je kunt ontspannen en daarmee je hormonen kunt balanceren. (Diepe) ontspanning helpt je om in een geruststellende heerlijke mentale en fysieke staat te geraken. Ontspanning zorgt ervoor dat er even geen stresshormonen (cortisol) worden aangemaakt, maar dat er juist herstelhormonen worden aangemaakt, zodat je lichaam (en geest) een beetje kunnen aansterken.

Je hoeft de deur niet uit, want ik kom met mijn massagetafel bij je thuis. Wat een luxe! Zo kun je na afloop van de ontspanningsmassage lekker loom blijven en hoef je niet meteen om te kleden en weer naar buiten te gaan.

Een momentje voor jezelf, dat heb je wel verdiend. Een ontspanningsmassage aan huis kost je € 60,- 

Een ontspanningsmassage (nek, schouders, armen, benen) duurt 60 minuten en vindt plaats bij jou thuis (als je in Goirle of Tilburg woont). Zorg je voor een ruime kamer, met een aangename temperatuur & relaxte muziek? 


Los consult

Je kan een los consult boeken als je een hormoonanalyse hebt gehad en je hebt toch wat extra coaching nodig over hoe je de hormoonfactor kunt integreren in je leven. Of als je een coachingstraject hebt gevolgd en je wilt na een paar maanden nog de puntjes op de “i” zetten.

Een los coachingsconsult duurt 45 tot 60 minuten en kost € 60,-

Begeleiding is mogelijk aan jouw keukentafel (als je in Goirle of Tilburg-Zuid woont) of aan mijn keukentafel in Goirle. Uiteraard is het ook mogelijk om te skypen.